Masterclass Print workshop i Oslo

Dette er ein workshop eg har hatt lyst til å delta på dei siste par åra. I haust var eg heldig og kom med på kurset som var no på seinhausten

Kursleiarar var fotograf Morten M. Løberg og Per Arnfinn Persen i Profil Data. Morten har lang erfaring som fotograf, billedkunstnar og som fagmedarbeidar i tidsskriftet Fotografi. Per Arnfinn er ekspert på fargekalibrering og fotoskrivarar, og har lang erfaring med Epsons profesjonelle storformatskrivere.

Workshop var over to dager i klargjøring, justering og printing av bildefiler til «fine art» ink jet fotoutskrift på kunstpapir.


Her er eit av bileta eg fekk printa i stort format ved god fagleg hjelp.  Morten Løberg er vel kanskje den som kan mest om fotopapir her i landet. Han fann eit skikkeleg fin kunstpapir til eit av bilda mine.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *